Tänään saatiin vieraita ja tein perinteisen tonnikalapiirakan suolaiseksi tarjottavaksi kahvipöytään.

1247511372_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä tuli pellillinen:

Pohja:

300g margariinia ja 6dl vehnäjauhoja nypitään muruiksi. Lisätään teelusikallinen suolaa ja ½dl vettä. Sitten vaan taputellaan leivinpaperin päälle.

Tällä kertaa käytin jauhoina sekä täysjyvävehnää että tavallista!

Päälle esim.:

Paprikaa, kevätsipulia, fetajuustoa (vähän rasvaisempi on minusta parempi kuin se ihan 3% - joka on kyllä salaatissa ihan ehdotonta!), tonnikalaa ja munamaito,jossa vähän maustetta oman mieltymyksen mukaan. Päälle juustoraastetta.

Puolisen tuntia tais olla jossain parissa sadassa asteessa.