Tänään saatiin vieraita ja tein perinteisen tonnikalapiirakan suolaiseksi tarjottavaksi kahvipöytään.
Tästä tuli pellillinen:
Pohja:
300g margariinia ja 6dl vehnäjauhoja nypitään muruiksi. Lisätään teelusikallinen suolaa ja ½dl vettä. Sitten vaan taputellaan leivinpaperin päälle.
Tällä kertaa käytin jauhoina sekä täysjyvävehnää että tavallista!
Päälle esim.:
Paprikaa, kevätsipulia, fetajuustoa (vähän rasvaisempi on minusta parempi kuin se ihan 3% - joka on kyllä salaatissa ihan ehdotonta!), tonnikalaa ja munamaito,jossa vähän maustetta oman mieltymyksen mukaan. Päälle juustoraastetta.
Puolisen tuntia tais olla jossain parissa sadassa asteessa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.