Voi sentään - tein jo tämän postauksen,mutta minne lie se hukkunut... NO - tässä uudelleen, josko nyt tulisi näkyviin asti! :)

Tein siis siskon kanssa ystävänsä häihin lahjaksi täytekakun.

1248595030_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Idean löysin Rouva Täytekakulta - moni muukin tällä idealla lienee tehnyt - mm.Essi teki minulle tälläsen nimpparikakuksi! Värejä vaihtamalla tätä voisi käyttää vaikka missä - kaksivärisyys hauska idea!

Pursotuksia emme tehneet,koska kakkua kuljettiin pitkän matkaa - ei uskaltanut riskeerata niiden tuhriintumista kakkukupuun!

1248595185_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1248595121_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1248595150_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1248595080_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sisko teki ruusut - minä värkkäsin juomatölkistä sydänmuotin. Oikea sydänmuotti voisi olla kätevämpi,mutta kävi tämä näinkin!

Täytteenä kakussa oli mansikka - ja valkosuklaamousset - joista jämät käytin pikaseen hyydyketorttuun.

Valkosuklaamousse:

2 munaa
0,5 dl sokeria
2,5 dl Flora vispiä
200 g valkosuklaata
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sulata valkosuklaa. Yhdistä suklaa munavaahtoon ja sen sekaan Vispivaahto, kaada lopuksi joukkoon ohuena nauhana vesitilkkaan sulatetut liivatelehdet.

Mansikkamousse:

1pss (4-500g) pakastemansikoita
1 prk FloraVispiä
1prk FloraVanillaa
5 liivatelehteä
tilkka mansikkamehua

Liota liivatteita kylmässä vedessä 5min. Vatkaa Florat vaahdoksi. Soseuta kohmeiset marjat - lisää vaahtoon. Liota liivatteet kiehuvaan mehuun ja lisää ohuena nauhana vaahtoon.